CRISTIAN AGACHE
           Fotograf de nunta

Numele meu este Cristian Agache, sunt fotograf profesionist si sunt pasionat de fotografia de nunta si portret.
Mi-am inceput calatoria in lumea fotografiei in anul 2010 si experienta dobandita in tot acest timp ma ajuta sa va arat lumea asa cum o vad eu prin lentilele camerei foto.
Fiind un perfectionist cred ca fiecare nunta este unica si fiecare detaliu este important: privirile, zambetele si momentele pline de emotie sunt intotdeauna capturate.
Imi place sa creez fotografii unice incercand de fiecare data sa fiu mai creativ si sa ma reinventez cu fiecare ocazie.
Filosofia mea este simpla: sa pastrez lucrurile cat mai real posibil. Cred ca in fotografie nu exista limite si imi place sa depasesc barierele imaginarului.
Stilul meu este unul clar, curat si natural, prin urmare, aceasta combinatie de fotojurnalism si fotografie de nunta moderna, ma ajuta sa creez fotografii uimitoare, oferindu-mi posibilitatea de a experimenta momente profunde, emotionale, care alimenteaza pasiunea mea pentru fotografie. Fotografia pentru mine reprezinta un mod de a ma exprima, prin ea am reusit sa surprind momente unice din aceasta viata.
Impreuna vom scrie povestea voastra si voi crea albume unice pe care sa le pretuiti o viata.
De asemenea sunt disponibil oriunde in tara si in lume!
Va multumesc ca ati vizitat acest website!
Sper ca fotografiile mele sa va trezeasca interesul si mi-ar placea sa reveniti curand pe aceasta pagina web.
Pasiunea mea, fotografia. Asa a inceput totul.
Cristian Agache   Cristian Agache   Cristian Agache   Cristian Agache   Cristian Agache   © Copyright Cristian Agache. All rights reserved.